Goede gesprekken ontstaan en kunnen niet worden afgedwongen. Wel kunnen de randvoorwaarden ervoor worden gecreëerd en dienen ze bewust aangegaan worden.

Kijk eens terug op het afgelopen jaar. Hoeveel echt mooie gesprekken heb je gevoerd met je relaties? Hoeveel gesprekken met collega’s had je wellicht graag anders willen laten verlopen?

Wat kan de impact zijn van een mooi gesprek? En wat maakt dat een groepsgesprek dat je organiseert ook een werkelijk inspirerend gesprek wordt?

 

Op 8 februari organiseren we een dagworkshop rond “De Schoonheid van het Goede Gesprek”. Rosi Dhaenens en Nelleke Metselaar nemen je op deze dag mee in een bijzondere workshop. Je verdiept je in de impact die je hebt op de aard van de gesprekken die je dagelijks voert – als adviseur, als collega, als partner of vriend(in).

Inhoud

We zullen zowel samen gesprekken voeren als kennismaken met de voorwaarden voor het voeren van een goed gesprek. We maken kennis met dialoog en collective sensemaking en proeven van de werking van dialoog in werksituaties. Je krijgt enkele handvatten om direct het geleerde in de praktijk te kunnen brengen. Informatie, bewustwording en ervaren wisselen elkaar af.

Heb je interesse? Bekijk de folder.  Aanmelden is een kwestie van een mailtje sturen.