De workshop ‘De Schoonheid van het Goede Gesprek’ spreekt aan. Sommigen organiseren de workshop  voor collega’s,  en in Vlaanderen lanceren een paar enthousiaste creatievelingen de workshop in hun netwerk.

De deelnemers van onze workshop op 8 februari waren aangenaam verrast . “Een cadeautje voor mezelf”, “Je denkt dat mooie gesprekken alleen mogelijk zijn in privé situaties”, “Het bewust kijken naar wat nu echt belangrijk is helpt me nu nog in mijn gesprekken”, “Blij dat het geen dag van bulletpoints en checklists is”. “De interessante
mensen, de mooie locatie, de heerlijke lunch dragen ook ook bij aan een bijzondere dag”. “Ik beveel deze dag zeker aan aan mijn collega’s”.

Je kunt opnieuw intekenen voor 22 juni 2018. Een opwarmer voor schone zomerse avonden!

Dit is de flyer: Schoonheid goede gesprek 22 juni