Samenwerken. Waar kan ik het leren

Doe mee op onze training van 23-24 november 2016.

Bij conferenties en lezingen word ik bijna standaard benaderd door mensen die meer willen leren over die bijzondere kunst van meerpartijensamenwerking. Op 23 en 24 november kan dat in de tweedaagse training van mijn collega’s van Common Eye. Samen verzorgen we een programma dat elke editie wordt vernieuwd en aangepast aan onze ervaringen in het veld.

Meer informatie vindt u op de website van Common Eye: www.commoneye.nl

Deelneemster Gerda Berkhout, zorgmanager en lid divisiebestuur VUmc Amsterdam over deze training:

“Deze training bracht mij een breder kader om naar de ‘problematiek’ van samenwerken te kijken. Ik ontdekte dat samenwerken écht om andere skills vraagt en je uit een ander instrumentarium moet putten dan bij een fusie- of overnametraject. Tegenwoordig start ik bijeenkomsten over samenwerking veel vaker met een rondje ‘de belangrijkste ontwikkelingen’ voor iedereen. Dat is enerzijds heel feitelijk (herschikken van informatie), maar het zorgt ook voor contact, de oprechte verbinding.”